Search WebsiteNieuws

Kom gratis een avond spelen bij de RBB!

Al 47 jaar spelen badmintonners uit de regio Breda een gezellige en sportieve competitie bij de Regionale Badmintonbond Breda (RBB).

Komend seizoen hebben wij een uniek aanbod.

Op 2 woensdagavonden stellen wij onze deuren open voor badmintonners die willen ervaren hoe het is om bij ons competitie te spelen.

De data zijn:
22 november 2023 en 13 maart 2024

Lees meer


Jeugdteam RBB pakt brons op Nederlandse kampioenschappen

Jeugdteam RBB 2 heeft een knappe derde plek behaald op de Nederlandse kampioenschappen in Zutphen op 1 juli.

Een verslag van trainer Rob van Leeuwen:

Op zaterdag 17 september 2022 ging de competitie weer van start. Dit jaar kwam RBB 2 uit in de 8 divisie. Het team, bestaande uit Anne, Indy, Iris, Daniel, Kenan en Thian, is vorig seizoen kampioen geworden in de klasse U19.

Lees meer


Inschrijftermijn seizoen 2023/2024 verlengd

Onlangs werden de uitnodigingen voor de intro-avonden verzonden naar de verenigingen in en rondom Breda die nog geen RBB competitie spelen.
Om deze verenigingen de kans te geven ook nog voor komend seizoen in te schrijven, heeft het bestuur besloten de inschrijftermijn te verlengen tot en met 24 juni 2023.

Lees meer


Schrijf je in voor het RBB competitieseizoen 2022 - 2023

Beste verenigingen,

Zoals het er nu uitziet, én als we samen het virus onder controle houden, kunnen we weer een nieuw competitieseizoen organiseren. Wij gaan als RBB uit van het positieve en hebben de verenigingen dan ook graag het inschrijfformulier voor ons nieuwe competitieseizoen 2022-2023 gestuurd.Lees meerEerste helft RBB seniorencompetitie afgelast

Zaterdag 3 oktober jl. heeft het RBB-bestuur overleg gehad over het wel of niet doorgaan van de RBB-competitie naar aanleiding van de huidige situatie omtrent het Corona-virus in combinatie met de aangescherpte RIVM-maatregelen.

Wij hebben besloten dat de eerste helft van de badminton competitie, die op woensdag 7 oktober a.s. zou starten, helaas moet worden afgelast.

Lees meer