Search WebsiteSchrijf je in voor het RBB competitieseizoen 2022 - 2023

Schrijf je in voor het RBB competitieseizoen 2022 - 2023

Beste verenigingen,

Zoals het er nu uitziet, én als we samen het virus onder controle houden, kunnen we weer een nieuw competitieseizoen organiseren. Wij gaan als RBB uit van het positieve en hebben de verenigingen dan ook graag het inschrijfformulier voor ons nieuwe competitieseizoen 2022-2023 gestuurd!

Onder voorbehoud dat dit doorgaat, zullen we in oktober weer ‘normaal’ gaan starten met het nieuwe competitieseizoen. Wellicht krijgen we nog wel een aantal adviezen en maatregelen waar we samen rekening mee moeten gaan houden. Daarover volgt dan later meer.

ZORG ER BIJ HET INVULLEN VAN HET COMPETITIEFORMULIER VOOR DAT:

Alle tabbladen volledig zijn ingevuld. Ook de verenigingsgegevens. Zo beschikt de RBB altijd over de meest actuele gegevens voor het nieuwe seizoen én voor promotie van jouw vereniging op de RBB website.
Je in het tabblad “Incomplete teams” teams kunt opgeven, die nog niet compleet zijn. Ook kun je hier spelers opgeven, die wel competitie willen spelen, maar nog geen team hebben kunnen vinden. De RBB competitieplanner stelt dan de teams in overleg samen.
Je het volledig ingevulde formulier UITERLIJK 1 JULI 2022 mailt naar: competitieplanner@rbbbreda.nl met een cc naar: secretaris@rbbbreda.nl