Regionale Badmintonbond Breda

* RBB is gastheer voor bijscholing SL2 trainers

Op zaterdag 28 april 2012 heeft er in het Racketcentrum in Breda een bijscholing plaatsgevonden, georganiseerd door Badminton Nederland in samenwerking met de RBB, voor een 19-tal trainers met een SL2 licentie. Onderwerp was het leren organiseren van de Yonex Kids Games voor beginnende badmintonkinderen. .

Docent was Paula Rip, ex topspeelster bij Badminton Nederland. In de voormiddag was het theoriegedeelte, waarbij een beroep werd gedaan op de creativiteit van de trainers, om nieuwe spelvormen te bedenken. Na de gezamelijke lunch volgde het praktijkgedeelte op vier badmintonbanen. Daarbij moesten 8 kinderen een circuit afwerken van de verschillende spelvormen. Dit onder begeleiding van de diverse trainers en het deskundige toeziend oog van Paula Rip. De bijscholing gold als een formele upgrading en verlenging van de SL2 licentie.

Vice-voorzitter van Badminton Nederland, de heer Clemens Wortel, kwam ook nog even kijken en had nog een zinvol onderhoud met Hans Emmerik, voorzitter RBB en gastheer van dit evenement.

Paula gaf nog aan dat het zeer plezierig was om dit in Breda te doen en dat het een gezellige groep trainers was.

Zie de fotoimpressie bij de 'Foto-galery'.

Regionale Badmintonbond Breda

Copyright © 2015. All Rights Reserved.